Voor elk platform

VisuRIS TOOL

DVisuRIS Toole RIS-centra in Evergem en Hasselt, die 24/7 bereikbaar zijn, hebben een eigen VisuRIS-tool afgestemd op dagelijks intern en intensief gebruik. De tool laat toe dat de operatoren zeer snel de correcte informatie kunnen opzoeken en zelf kunnen beslissen op welke manier deze gevisualiseerd en gecombineerd wordt.

 

 

 

VisuRIS WEBPORTAAL

Het VisuRIS-webportaal is een responsieve en interactieve website. Dit zorgt ervoor dat het op ieder type toestel gebruikt kan worden. Het portaal is gericht op de moderne binnenvaartondernemer, logistieke partner en andere stakeholder. Via het portaal kan informatie op een zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier geconsulteerd worden.

Ook binnen De Vlaamse Waterweg nv zal het gebruikt worden door een grote gebruikersgroep zoals de binnenvaartbegeleiders en andere personen die betrokken zijn met het scheepvaartverkeer op onze waterwegen.

 

 

VisuRIS APPS

Tijpoort appBinnenkort zal ook een app beschikbaar zijn. Deze zal ervoor zorgen dat je de nodige informatie steeds op zak hebt. Door middel van een foto, voorzien met de nodige commentaar, kan je via de meldingsmodule zeer eenvoudig een melding aan de RIS-centra overmaken.

De app zal voorzien worden voor iOS, Android en Windows 10. Zodra de apps beschikbaar zijn, zal je op deze website alle informatie erover terugvinden.

 

 

 

 

Lees meer...